•

Logga in för att prata med någon av våra chattrepresentanter

Klicka här för att prata med en chattrepresentant

Hjälp dygnet runt

Vi på Ladbrokes Slots vill hålla kontakten med dig för att informera dig om våra tjänster och erbjudanden. Om vi måste göra ändringar eller viktiga uppdateringar vill vi att du ska vara medveten om allt som händer. Därför är det av yttersta vikt för oss att veta att du kan ta emot vår e-post. För att försäkra dig om att du får vår e-post, vänligen lägg till kundtjanst@ladbrokes.com till dina kontakter.

Nedan har du detaljerad information om hur du ställer in dina filtreringsalternativ för att få vår e-post. Klicka på din e-posttyp och följ de enkla instruktionerna.

Gmail

• Logga in i din Gmail-inkorg.
  • Klicka på "Kontakter", välj sedan "Lägg till kontakt".
  • I fältet "Namn", lägg till Ladbrokes Slots.
  • I fältet "E-post", lägg till kundtjanst@ladbrokes.com
  • Sista steget, klicka på "Lägg till kontakt".

Hotmail o MSN

• Klicka på "Outlook"-rullgardinsmenyn och välj "Kontakter".
  • Klicka på "NY" och lägg till "Ny kontakt".
  • Fyll i kundtjanst@ladbrokes.com.

Notera: Om ett av våra e-postmeddelanden har hamnat i din skräppostmapp ska du välja detta e-postmeddelande och klicka på "Det här är inte skräppost" för att försäkra dig om att inga fler meddelanden hamnar bland skräpposten.

Outlook

• Gå till "Verktyg" och sedan "Adressbok".
  • Klicka på "Mapp" och välj "Nytt inlägg", följt av "Ny kontakt".
  • I detta fönster, fyll i Ladbrokes Slots i fältet "Fullständigt namn" och fyll i kundtjanst@ladbrokes.com i rutan för e-postadress.
  • Klicka på "Spara och stäng" för att slutföra processen.

AOL

• Öppna din AOL-inkorg.
  • Gå till fältet där det står "Spam-kontroll".
  • Öppna det senaste emailet vi skickat till dig.
  • Klicka på "Lägg till adress" och lägg till kundtjanst@ladbrokes.com till din lista över "Betrodda avsändare".

Yahoo Mail

• Gå till "Verktyg" och sedan "Adressbok".
  • Klicka på "Mapp" och välj "Nytt inlägg", följt av "Ny kontakt".
  • I detta fönster, fyll i Ladbrokes Slots i fältet "Fullständigt namn" och fyll i kundtjanst@ladbrokes.com i rutan för e-postadress.
  • Klicka på "Spara och stäng" för att slutföra processen.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst vid eventuella frågor.